ТПП УКРАЇНИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У РОЗРОБЦІ ПЛАНУ ДІЙ ІЗ ПРОСУВАННЯ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ НА РИНКИ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ТА ПІВДЕННОЇ АМЕРИКИ



У МЗС України відбулася зустріч з представниками ділових кіл, які працюють на ринках Центральної та Південної Америки.

Розмова під головуванням заступника міністра закордонних справ України Андрія Мельника була присвячена обміну думками щодо перспективних напрямів розширення роботи з країнами латиноамериканського континенту, проблемних питань і використання розробленої МЗС онлайн платформи NAZOVNI для їх вирішення.

У заході взяли участь представники Торговельно-промислової палати (ТПП), Українського союзу промисловців та підприємців (УСПП), Ради експортерів та інвесторів при МЗС, Державного космічного агентства України, провідних компаній авіаційної, енергетичної, гірничодобувної та фармакологічної галузей.

Андрій Мельник поінформував учасників зустрічі про визначені Президентом Володимиром Зеленським нові завдання з активізації співробітництва з країнами регіону. Головний акцент - на торгівлі та інвестиційній сферах.

Під час наради узгоджено план дій із просування українського бізнесу на ринки Центральної та Південної Америки.

"Центральна та Південна Америка є великими та перспективними ринками для українського бізнесу, і ТПП України знаходиться на передовій в розробці плану дій для просування наших компаній на цих ринках. Ми прагнемо активно співпрацювати з країнами регіону та забезпечити успіх наших підприємців у цьому напрямі", - наголосила Анна Любима, Директор Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України.