ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ З ПИТАНЬ ОБОРОННО-ПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ ПРИ ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВІЙ ПАЛАТІ УКРАЇНИ




11 травня 2023 року об 11.00 в ТПП України (вул. Велика Житомирська, 33, к. 405) відбудеться засідання Комітету з питань оборонно-промислового комплексу при Торгово-промисловій палаті України, на якому обговорюватимуться наступні питання:

- про зміну ціни державного контракту (договору) у бік збільшення щодо зобов’язань в частині здійсненої попередньої оплати;

- про оподаткування операцій з ввезення матеріалів та комплектуючих на митну територію України у митному режимі імпорту на склад виробника для можливості виробництва продукції оборонного призначення;

- про відстрочення від призову на військову службу під час мобілізації працівників підприємств, установ, організацій, задіяних у виконанні державного оборонного замовлення та державних контрактів з виробництва, розроблення, модернізації, ремонту, обслуговування озброєння і військової техніки, які забезпечують потреби безпеки і оборони країни.

- про спрощення вітчизняним виробникам озброєння та військової техніки доступу до ринків запозичення (кредитів, державних гарантій тощо).

Захід відбудеться у змішаному форматі - онлайн/офлайн.

Посилання для підключення до конференції Zoom:

https://us06web.zoom.us/j/87575551304?pwd=RFRadk9JejYrYVlqc3MxNGYyZ0dJQT09

Ідентифікатор конференції: 875 7555 1304