Для українських сироварів проведуть безкоштовне навчання Джерело: Agravery.com


Для українських виробників сиру проведуть безкоштовне навчання, про це повідомляють в Асоціації Виробників Молока.


"Війна внесла корективи в життя та бізнес багатьох людей, зокрема — у справи українських сироварів. У одних повністю змінився асортимент та бізнес-модель, інші переживають період нестачі клієнтів, а деякі взагалі втратили можливість виробляти сири через обстріли або окупацію", - йдеться у повідомлені.


ProCheese Академія провела ряд інтервʼю з виробниками сиру та незалежно від ситуації, в якій знаходиться бізнес, отримала спільну відповідь: кожен сировар прагне розвиватися і після перемоги повернутись або до попереднього ритму роботи, або ж збільшити обсяги в кілька разів. Саме тому було вирішено організувати безкоштовний курс «Теорія професійного сироваріння» від Academy of Cheese та ProCheese Академії.


Унікальність програми курсу «Теорія професійного сироваріння»:

- Безкоштовно та в зручному форматі. Не в усіх є можливість підвищити кваліфікацію за кордоном чи запросити до себе світового експерта. Ви торкнетеся топової експертизи, не виїжджаючи з дому.

- Можливість покращити процеси виробництва. Ви здобудете фундаментальне розуміння процесів, що базується на науці. Самі зможете обрати, який продукт вдосконалити. Експерт докладно розгляне рецептуру та технологію виробництва сиру на вибір учасників.

- Вдосконалите власну продукцію. Експерт розповість, як уникнути найпоширеніших дефектів сиру. На крок ближче до експорту на ринок ЄС. Завдяки розумінню європейських стандартів якості ви зможете втілити свої амбіції розширення виробництва.

- Легке сприйняття інформації. Вам не потрібне розуміння англійської. На курсі буде доступний синхронний переклад українською.



Викладач — Пол Томас, технічний консультант із молочних продуктів, експерт з гігієни та інструктор із виробництва сиру, який надає підтримку підприємствам у всьому світі.

Пол — технічний директор та викладач Academy of Cheese, Велика Британія, директор та співзасновник бізнесу з виробництва сирів Urstrom Kaese GmbH, Німеччина.

«Я безкоштовно пропоную свій час українським сироварам під час цієї безглуздої варварської війни. Я вважаю своїм моральним обов’язком допомогти всім, чим можу. Допомогти ж я можу сироварам у вдосконаленні навичок, щоб розвивати їхній бізнес та долучитися до відновлення економіки після того, як цей жах закінчиться. А потім, сподіваюся, підготувати їх до торгівлі з Європейським Союзом», — зазначає Пол Томас.

Програма підійде для тих, хто виготовляє та продає сир більше 1-2 років або займається сироварінням на професійному рівні, незалежно від розміру виробництва.

Залишити заявку на участь та дізнатися деталі.

Прийом заявок до 7 вересня.