Пільгові умови участі для українських експонентів у продовольчому ярмарку RIGA FOOD-2022


До уваги підприємств харчового та агропродовольчого сектору! Представник ТПП України у Латвії Олександр Петров інформує щодо пільгових умов участі для українських експонентів у продовольчому щорічному ярмарку RIGA FOOD – 2022.

Зокрема, у листі зазначається:

“Маємо за честь запросити Вас взяти участь у роботі Національного стенду України у рамках агропродовольчої виставки RIGA FOOD 2022, яка відбудеться 8 – 10 вересня 2022 року у м. Рига. Організаторами стенду виступає Посольство України у Латвійській Республіці, Торгово-промислова палата України (представництво у Латвії) і «Торговий дім Україна».

RIGA FOOD 2022 (https://www.bt1.lv/rigafood/rus/index.php) – найбільша продовольча виставка регіону, в якій традиційно беруть участь країни Балтійського регіону, Скандинавії, Центральної та Східної Європи. З метою розширення асортименту і пошуку нових напрямів спеціалізації, RIGA FOOD відвідують торгові мережі вищевказаних регіонів, зокрема: RIMI, MAXIMA, LIDL, ELVI, ALDI та інші”.

Участь у рамках Національного стенду України є безкоштовною. Заявку необхідно направити до 15 червня 2022 року та надіслати на електронну пошту oso@cci.zp.ua, додаткова інформація за тел. тел. (050) 484-11-97.

Формування, відправка і отримання рекламної продукції узгоджується у робочому порядку.

Контактна особа:

Ксенія Нагорна, начальник управління організаційної роботи і міжнародних відносин ЗТПП

тел. (050) 484-11-97


За результатами участі у виставці, «Торговий дім Україна» надає сприяння у розвитку і зміцненню отриманих ділових контактів, а також інші послуги з виходу на ринок Європеського Союзу (адаптація товарів і послуг для ринку ЄС, сертифікація продукції і виробництва, реєстрація торгових марок тощо). Більш детально з діяльністю «Торгового дому Україна» ви можете ознайомитися на сайті: