За підтримки Європейської комісії, запускається ще один інструмент надання гуманітарної допомоги Україні




За підтримки Європейської комісії, запускається ще один інструмент надання гуманітарної допомоги Україні, а саме, Forum ‘EU Clusters support Ukraine’.
Цей Форум діє на Європейській платформі кластерного співробітництва та був створений для підвищення спроможності європейської промисловості сприяти доставці гуманітарної допомоги Україні та підтримці українських біженців. На цьому форумі Ви можете обмінюватися інформацією, реєструвати свої запити чи пропозиції допомоги, пропонувати співпрацю та звертатися за допомогою, щоб полегшити закупівлю та доставку невідкладних гуманітарних потреб.
Ми горді, що EEN-Ukraine Консорціум долучився до роботи Форум та разом з командою ЄС-Україна різних кластерів та іншими партнерами Enterprise Europe Network будемо сприяти ефективній роботі Форуму.
Для того щоб зареєструвати Ваші запити на Форумі, Ви можете як представник юридичної особи, самі зареєструватися і безпосередньо працювати на Форумі, а можете звернутися до контактних осіб, які оперативно зможуть розмістити Ваші запити і проконтролювати їх виконання.


Контактні особи:
Фесенко Олена – Координатор EEN-Ukraine Консорціуму, Інститут фізики НАН України// e-mail: fesenko.olena@gmail.com


Шубіна-Куруленко Ольга – Комунікаційний менеджер EEN-Ukraine Консорціуму, Торгово-промислова палата України // e-mail: shubinaoliya@gmail.com.


Яна Янковська - контент-менеджер Clusters4Ukraine // e-mail : 4lukyanenko.yana@gmail.com


Доєднуйтеся до Форуму: https://clustercollaboration.eu/.../eu-clusters...

Форма запиту на надання допомоги: https://forms.gle/tDeGd7uBypAUNBvZ6
#nowar #saveukraine