Керівники Донецької ОДА та Торгово-промислової палати України обговорили нові способи співпраці для популяризації Донеччини


Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко та президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков домовилися про всебічне сприяння популяризації Донеччини під час зустрічі у Краматорську 12 липня.



Торгово-промислова палата – давній і надійний партнер Донецької ОДА. Окрім традиційної участі в щорічній виставці Схід-Експо, учасники зустрічі обговорили нові способи співпраці. Передусім йдеться про можливість презентації потенціалу Донеччини на всіх заходах Палати – як всеукраїнських, так і міжнародних. Крім того, є намір спільно проводити Міжнародний інвестиційний форум.

«Приємно, що пан Чижиков відзначає позитивні зміни, які з року в рік відбуваються у нашому регіоні: змінюються умови життя та ведення бізнесу, змінюються й самі люди. Але найбільші зміни - переконаний! - ще попереду», - зазначив Павло Кириленко.


Джерело -

https://dn.gov.ua/news/kerivniki-doneckoyi-oda-ta-torgovo-promislovoyi-palati-ukrayini-obgovorili-novi-sposobi-spivpraci-dlya-populyarizaciyi-donechchini