Школа птахівника -2021


ГС Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України оголошує конкурс на участь у онлайн-тренінгах для мешканців сільської місцевості, працівників птахівницьких ММСП, представників особистих селянських та сімейних фермерських господарств у секторі виробництва продукції птахівництва (індики, гуси, качки), які прагнуть підвищити рівень знань з бізнес-планування: від розробки ідей до впровадження нових технологій утримання та годівлі свійської птиці. Тренінги проводяться за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.



Навчання у Школі птахівника відбуватиметься на двох рівнях:

Рівень «Стартап» - програма призначена для мешканців сільської місцевості, які розпочали або планують розпочати фермерську діяльність з розведення індиків, качок, гусей. Для участі заповнюйте анкету: https://forms.gle/YhhKCE16zKWHpzZF6


Рівень «Майстер» - програма призначена для вдосконалення професійних компетенцій і підвищення професійного рівня в рамках наявної кваліфікації фермера-птахівника.

Для участі заповнюйте анкету:. https://forms.gle/qLTNjXzh96BVryCv8


Тренінги проходитимуть у березні -травні 2021 року в форматі Zoom. Загалом 12 днів по 1 годині на день.


Експерти ГС «Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України», Державної дослідної станції птахівництва НААН та компанії ТОВ «Гріг Лтд» познайомлять з особливостями бізнес-планування у птахівництві. Під час тренінгу Ви дізнаєтеся про сучасні технології вирощування свійської птиці та цікаві тонкощі розрахунку прибутків у птахівництві.


Ми приготували багато цікавого, тому швидше реєструйтесь

Участь у тренінгу безкоштовна.

Кількість місць обмежена.


Анкети приймаються до 18:00, 26 лютого 2021 року.

Учасники, які успішно завершать навчання в рамках тренінгу, отримають приємний бонус - можливість отримувати безкоштовні консультації протягом місяця з питань бізнес-планування.