Донецька торгово-промислова палата тимчасово обмежує особистий прийом клієнтів

Шановні друзі, партнери!

У зв'язку з заходами, які введені через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні та для недопущення поширення СOVID-19, Донецька торгово-промислова палата з 19 березня 2020 року тимчасово суттєво обмежує особистий прийом клієнтів у своїх відділеннях та центральному апараті в Донецькій області.

Більшість послуг будуть надаватися дистанційно. Оперативні послуги, такі як отримання сертифікатів походження товарів, декларування митних вантажів, експертиза, іноземні переклади та оформлення сертифікатів про форс-мажорні обставини, будуть надаватись у звичайному режимі за попередньою домовленістю з експертом Палати.

Отримавши Ваше звернення з будь-яких питань через будь-який з каналів зв'язку, наші співробітники нададуть Вам необхідну консультацію.

За допомогою дистанційних сервісів ви зможете:
☑️ дізнаватися по актуальну інформацію на сайті ДТПП і на нашій сторінці в Facebook;
☑️ отримати консультацію експерта, зателефонувавши йому за телефонами, вказаними на сайті ДТПП (розділ "Послуги");
☑️ направити звернення електронною поштою dcci@dtpp.donetsk.ua;
☑️звернутися на "гарячу" лінію" за телефонами;
+ 38 (050)-477-91-11, +38(067)567-01-11.

Донецька торгово-промислова палата, як відповідальна бізнес-асоціація, піклується про здоров'я своїх клієнтів і співробітників. Ми вважаємо, що треба діяти на випередження, щоб зберегти людей і ресурси для подальшого розвитку. Люди для нас – це головне.

Прийміть щирі вибачення за тимчасові незручності. Бажаємо всім міцного здоров’я, сил, оптимізму і гарного настрою! Бережіть себе та своїх близьких!