Справжній успіх завжди спільний!

Донецька торгово-промислова палата взяла участь у телемості між Донеччиною та Івано-Франківщиною.
3-го червня в рамках проєкту «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці» відбувся телеміст «Онлайн-дні Донеччини на Івано-Франківщині». Його мета - продемонструвати кращі практики східного регіону задля впровадження корисного досвіду на Прикарпатті, налагодити соціальні, культурні, економічні зв’язки двох областей України.
Донеччину представляли Донецька торгово-промислова палата, керівники профільних відомств облдержадміністрації і підприємці регіону.
Президент Донецької ТПП Максим Ануфрієв зазначив важливість міжрегіональної співпраці у різних сферах економіки, зокрема у розвитку малого і середнього підприємництва.
- Ми відкриті до співпраці та готові надавати бізнесу, представникам влади та громадськості як Донеччини, так і Івано-Франківщини всебічну підтримку в реалізації найамбітніших ініціатив та проєктів, наголосив він.
Майже п'ятдесят представників з кожної області взяли участь у жвавій дискусії, що стосувалася співпраці та єдності двох регіонів. Учасники зустрічі мали змогу презентувати свій бізнес, розповісти про здобутки та представити кращі практики своєї діяльності. Розмова торкнулася і наявних перешкод, які заважають ділової активності.
Наприкінці заходу його учасники обмінялись запитаннями-відповідями та висловились за продовження практики проведення телемостів в майбутньому.
Захід став знаковим, адже він ще раз підтвердив, що єднання Сходу і Заходу має відбуватися на найрізноманітніших аспектах, з налагодженням спільних ефективних точок дотику. Ця думка пролунала одночасно на сході і заході країни, подолавши відстань у 1280 кілометрів.
Залишається додати, що зустріч відбулася в рамках проєкту «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці», що стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).