Донецька ТПП надає можливість підприємцям набувати навичок і знань

7 квітня президент Донецької торгово-промислової палати Максим Ануфрієв зустрівся з менеджером Центру розвитку стартапів «1991 Mariupol» Юрієм Давиденко.
Під час спілкування було обговорено декілька важливих питань. Перше – це необхідність залучати молодь до бізнесу і будити інтерес до організації власної справи. Разом з тим, зазначалося, що наразі перед підприємцями постають великі труднощі й саме новітні технології покликані змінити застарілі стереотипи ведення бізнесу.
IT-послуги та можливості настільки різноманітні, що отримувати знання та підвищувати рівень підготовки слід постійно. Президент ДТПП Максим Ануфрієв акцентував, що саме Палата має всі можливості для організації та проведення різноманітних заходів, що покликані підвищувати рівень підготовки та обізнаності бізнесу — при ДТПП працюють галузеві Комітети, є розвинута мережа контактів Палати з представниками бізнес-спільноти.
Зустріч продовжилась на рівні директорів департаментів Донецької ТПП Наталі Іванової та Віри Рудич. Наголос зробили на тематиці навчальних проєктів, яка є корисною та актуальною для представників бізнесу, на можливостях співпраці в проєктах по розвитку експорту послуг та участі в заходах Європейської мережі підприємств (EEN).